ŠALE

Kotiček za razvedrilo, šale in smešne dogodivščine...

Moderatorji: VLADIMIR, ANDREJA

OdgovorNapisal/-a ANDREJA » Po jun 05, 2006 9:40 pm

Slika
Uporabniški avatar
ANDREJA
Site Admin

OdgovorNapisal/-a ANDREJA » Sr jun 07, 2006 9:16 pm

STANOVANJE
Se seta blondinka po cesti, pa se ustavi pri obcestni luci. Na drogu je obesen letak na katerem pise ODDAJAMO STANOVANJE. Pa blondinka potrka na drog. caka, caka pa nic. Mimo pride policaj pa vprasa blondinko:
"Ja kaj pa pocnete?"
"Tukaj pise da oddajajo stanovanje. Trkam, pa se noben ne oglasi."
Policaj pogleda navzgor pa pravi: "Ja, to je pa res cudno. Zgleda, da so doma, saj imajo prizgano luc."

Test
Pisejo policaji test, kateri avto je najhitrejsi. Napise prvi Jaguar. Drugi ne ve odgovora in poskili k prvemu. Ker ne vidi dobro, napise februar. Naslednji pa marec in tako naprej. Predzadnji napise december, zadnji pa 'Srecno novo leto'.

Mine spet pol ure: "Pa sine, nisi mi ti PTICA da leti?!"

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
ANDREJA
Site Admin

OdgovorNapisal/-a ANDREJA » To jun 27, 2006 10:39 pm

Slika
Uporabniški avatar
ANDREJA
Site Admin

OdgovorNapisal/-a maxi » To jul 18, 2006 8:35 am

ŽIVELI BOSANCI

Ne vem kaj mate proti Bosancem. Mene so včasih tudi fejst motli. Zaj pa ne ve?. Do tega pa je prišlo takole: Mam čero, ki mi je kot frkla pila kri. Bil sem vse, stari bohan, zabitež, sto let za leseno žlico, ni kaj ni blo. Mam babo, ki me je jebala v glavo ko majmuna. Ni? ji ni pasalo. Bol ko sn delal, bol je čvekala. Mam sosede, ki so mi nonštop delali pizdarije. Nobeno stvar nisem prav naredo, ne da bi meli pripombe. Pol pa je čera spoznala enga Bosanca, zanosla in se z njim o?enla. Sprva sem mislo, da se mi bo sfuzlalo. ?ez dva meseca je pri?la nazaj s plavim frisom. Ati, mami lejta kaj mi je naredo. Ni? ve? neandertalec in podobno. ?ez dva dni je tak ?la k njemu nazaj. Vsake tolko cajta jo naklo?na in se pridere k svojemu zlatemu ateku. ?e staro je strah zeta in se je fejst vnesla. Jaz pa od cajta do cajta povabim Bosanca v gostilno na pija?o in sma najve?ja kolega. Zakaj pa ne. Porihtal mi je familijo kot se spodobi. Toti nimajo milosti do bab. Pranje nog vsak ve?er, postre?ba on inkluzive, nobenega ?panskega sranja na TV, samo fusbal, itd. Marsikaj bi se lahko nau?ili od njih. V?asih naredimo pri nas piknik in pride zet s familijo (mata tri sine) in ?lahto. V?asih ?e kake kolege sebo prpelejo. Ko se frocovje zakadi po vesi spizdijo ?e podgane. Sosedi dva dni ne upajo iz bajt. Tudi na njihovo muziko sem se navadil. Saj ni tak slaba. ?e sploh ?aban ?auli? in tista Kuje Mujo konja po mjesecu, ?eprav je baje ?e zelo stara. Sedaj ?e me kak sosed ho?e kaj gnjavit, samo re?em, da bom mel piknik, pa mam mir. V trgovini v?asih za ?tos stegnem roko proti pakiranim ?evap?i?em. Narod samo raz?iri oke v strahu, spet bojo meli piknik. Skratka sedaj sem car na vesi. Zato ?iveli Bosanci.
maxi

OdgovorNapisal/-a BINGA-BONGA » Sr avg 16, 2006 1:34 am

IZGON HUDIČA :oops:

V antikvariatu sem kupil zelo staro knjigo, v njej nasel recept za izgon hudiča. Nabavil sem žabe, lase mrtvih ljudi, živalske oči, suhe korenine mrkača in še nekaj nujnih stvari. Zmešal in skuhal sem jih, kot je treba, se namazal pod pazduho, po stegnih, pošprical stene v stanovanju, ...

Zaradi tega je nastal hud prepir z žensko in potem je ona v besu zapustila stanovanje.

Izgon hudiča uspešen...
:roll:
Uporabniški avatar
BINGA-BONGA

Kraj: Trst

OdgovorNapisal/-a BINGA-BONGA » Sr avg 16, 2006 1:37 am

Benson napisal/-a:Slika

L.p BenSon

:P :P :P :P :P
Uporabniški avatar
BINGA-BONGA

Kraj: Trst

OdgovorNapisal/-a Benson » Po nov 13, 2006 8:06 pm

Lep pozdrav!

V Novem mestu so se zelo razmnožili golobi. Ker so bili precejšna
nadloga, je župan razpisal 100.000,00 sit nagrade tistemu,
ki bi jih pospravil. K županu pride en tip s foglovžem , v katerem je
imel roza goloba. Odpre okno in kletko in spusti goloba ven. Ta se
dvigne visoko v zrak, za njim se pa zberejo vsi mestni golobi v veliko
jato in odletijo za vekomaj. Vsi so navdušeni, seveda tip pokasira nagrado pa še kofe mu je tajnica prinesla. Ko je odhajal, ga je župan cisto potihem vprašal: " A imaš morda kakšnega roza cigana ?"

Benjamin
Uporabniški avatar
Benson

OdgovorNapisal/-a Benson » Če nov 30, 2006 11:06 pm

Tukaj si lahko snamete Moško himno!!! :lol: :lol:

http://www.doggebenson.net/Glasba/Vatrogasci-Suti%20zeno.mp3

L.p.Benjamin
Uporabniški avatar
Benson

Prejšnja

Vrni se na Razvedrilni kotiček

Kdo je na strani